//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Sun Zi. Sõjakunst : [maailma kuulsaim juhtimise strateegia käsiraamat : juba 2500 aastat edu toonud ühtviisi sõjanduses, äris, spordis, poliitikas]. TEA Kirjastus, 2016

sõjakunst-maailma-kuulsaim-juhtimise-strateegia-käsiraamat“Sõjakunst” on maailma üks vanimaid ja kuulsaimaid sõjateaduse alaseid kirjutisi. Sun Zi käsitleb põhjalikult sõjapidamise ja strateegia erinevaid aspekte. Kuidas aga sõjaalased teadmised meid igapäevaelus aitavad? Paindlik strateegia, kiire mõtlemine ja vastase kavatsuste mõistmine on alati olnud edu saavutamisel määrava tähtsusega. Sun Zi õpetused käsitlevad edu saavutamise kõiki aspekte, alates strateegiast ja taktikast kuni alluvate kohtlemise ja salakuulajate kasutamiseni, olles seega asjakohased ka tänapäeval. “Sõjakunstis” toodud õpetusi ja nõuandeid on järginud paljud edukad väejuhid, teiste hulgas Napoléon Bonaparte, Bernard Montgomery, Adolf Hitler ja Douglas MacArthur.

Muistse sõjatarga õpetuse võib kokku võtta kolme lausega. Parim sõda on sõda, mis jääbki pidamata. Parim taktika on taktika, millega vaenlane kaasa läheb, pidades seda enda omaks. Iga vastasseisu parim lahendus on selline, kust mõlemad pooled väljuvad rahuloleva ja võitjana.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com