//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Sun Zi. Sõjakunst : [maailma kuulsaim juhtimise strateegia käsiraamat : juba 2500 aastat edu toonud ühtviisi sõjanduses, äris, spordis, poliitikas]. TEA Kirjastus, 2016

sõjakunst-maailma-kuulsaim-juhtimise-strateegia-käsiraamat“Sõjakunst” on maailma üks vanimaid ja kuulsaimaid sõjateaduse alaseid kirjutisi. Sun Zi käsitleb põhjalikult sõjapidamise ja strateegia erinevaid aspekte. Kuidas aga sõjaalased teadmised meid igapäevaelus aitavad? Paindlik strateegia, kiire mõtlemine ja vastase kavatsuste mõistmine on alati olnud edu saavutamisel määrava tähtsusega. Sun Zi õpetused käsitlevad edu saavutamise kõiki aspekte, alates strateegiast ja taktikast kuni alluvate kohtlemise ja salakuulajate kasutamiseni, olles seega asjakohased ka tänapäeval. “Sõjakunstis” toodud õpetusi ja nõuandeid on järginud paljud edukad väejuhid, teiste hulgas Napoléon Bonaparte, Bernard Montgomery, Adolf Hitler ja Douglas MacArthur.

Muistse sõjatarga õpetuse võib kokku võtta kolme lausega. Parim sõda on sõda, mis jääbki pidamata. Parim taktika on taktika, millega vaenlane kaasa läheb, pidades seda enda omaks. Iga vastasseisu parim lahendus on selline, kust mõlemad pooled väljuvad rahuloleva ja võitjana.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com