//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Natasha Fraser-Cavassoni. Vogue on Yves Saint Laurent. Quadrille Publishing, 2015

yvessaintlaurentYves Saint Laurent on üks mõjukamaid disainereid moeajaloos, kes uuendas põhjalikult viisi, kuidas naised riides käisid. Ta kohendas meesteriideid naistele sobivaks, luues sellega mitmeid uusi rõivatüüpe. Yves Saint Laurent suutis hästi tabada naiste soove, tutvustades 1970ndatel naiste pükskostüümi, mis muutus naiste garderoobi põhiosaks. Peamiselt suunas ta oma tähelepanu noortele, kujundades neile nahkjakke, kõrge kaelusega polosid ja kõrgeid saapaid, mida võib näha tänaval praegugi. Yves Saint Laurent on öelnud, et rõivaste puhul on kõige olulisemad õlad ja kaelus. Tema loomingus on viiteid riikidele väljaspool Euroopat ning ta on tuntud mustanahaliste modellide kasutamise poolest moelavadel.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com