//
Loed praegu...
Rõivastus ja tekstiilid / Clothing and Textiles

Drusilla Beyfus. Vogue on Valentino Garavani. Quadrille Publishing, 2015

vogue on valentino garavaniRaamatus näidatakse Valentino loomingus esinevat segu Ladina-Ameerika sensuaalsusest ja Pariisi täpsusest, tuginedes Vogue’i arhiividele ja autori eksklusiivsele intervjuule moekunstnikuga. Valentino leidlik värvitaju ja külluslike kangaste kasutamine on pärit Itaalia klassikalisest maalist. Tema loomingut on mõjutanud Itaalia ja Ameerika filmitähtede riietus, ka tema klientideks on olnud superstaarid, nt Elizabeth Taylor, Gwyneth Paltrow ning Euroopa kuninglikud pead ja ühiskonnategelased. Valentino on unikaalne: tema loomingu peen kvaliteet ning kollektsioonide naiselikkus, glamuur ja veetlus on kordumatud. Ta on moemaja looja, kes on selle loominguliselt aktiivne juht olnud juba 45 aastat, lüües sellega rekordi.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com