//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Architecture competition : project design and the building process. Routledge, 2017

architecture competitionArhitektuurikonkursid koosnevad alati samadest etappidest: klient püstitab ülesande, kaks või enam meeskonda esitavad oma projektid, valitud liikmetest koosnev žürii hindab projekte ja valib välja kõige sobivama lahenduse. Konkurss võib toimuda mitmel moel. See võib toimuda kõigile soovijatele avatult ja anonüümselt, kus žürii ei tea, kelle projekte nad hindavad. Samas võib konkurss toimuda ka nii, kus investor kutsub osalema konkreetsed arhitektid.

Käesolevas raamatus tutvustatakse arhitektuurikonkursi läbiviimise protsessi, alates kava loomisest kuni projektide valimise, hindamise ja hoone valmimiseni. Lisaks uuritakse, mis toimub enne ja pärast konkurssi. Konkursi tingimised peavad olema reguleeritud, et need vastaks hindamisreeglitele ja arvestada tuleb ka standardites esitatud nõuetega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Broneeri raamatuid

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Book items via email raamatukogu[at]tktk.ee. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com