//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Architecture competition : project design and the building process. Routledge, 2017

architecture competitionArhitektuurikonkursid koosnevad alati samadest etappidest: klient püstitab ülesande, kaks või enam meeskonda esitavad oma projektid, valitud liikmetest koosnev žürii hindab projekte ja valib välja kõige sobivama lahenduse. Konkurss võib toimuda mitmel moel. See võib toimuda kõigile soovijatele avatult ja anonüümselt, kus žürii ei tea, kelle projekte nad hindavad. Samas võib konkurss toimuda ka nii, kus investor kutsub osalema konkreetsed arhitektid.

Käesolevas raamatus tutvustatakse arhitektuurikonkursi läbiviimise protsessi, alates kava loomisest kuni projektide valimise, hindamise ja hoone valmimiseni. Lisaks uuritakse, mis toimub enne ja pärast konkurssi. Konkursi tingimised peavad olema reguleeritud, et need vastaks hindamisreeglitele ja arvestada tuleb ka standardites esitatud nõuetega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Jälgi meid Facebookis

https://www.facebook.com/tallinnatehnikakorgkooli.raamatukogu

Raamatute broneerimine

Meili teel raamatukogu[at]tktk.ee või telefoninumbril 666 4529. Rohkem informatsiooni raamatukogu kohta leiate meie kodulehelt

Booking items via email raamatukogu[at]tktk.ee or via phone +372 666 4529. Find more information about library from our website

Postituste arhiiv

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com