//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Architecture competition : project design and the building process. Routledge, 2017

architecture competitionArhitektuurikonkursid koosnevad alati samadest etappidest: klient püstitab ülesande, kaks või enam meeskonda esitavad oma projektid, valitud liikmetest koosnev žürii hindab projekte ja valib välja kõige sobivama lahenduse. Konkurss võib toimuda mitmel moel. See võib toimuda kõigile soovijatele avatult ja anonüümselt, kus žürii ei tea, kelle projekte nad hindavad. Samas võib konkurss toimuda ka nii, kus investor kutsub osalema konkreetsed arhitektid.

Käesolevas raamatus tutvustatakse arhitektuurikonkursi läbiviimise protsessi, alates kava loomisest kuni projektide valimise, hindamise ja hoone valmimiseni. Lisaks uuritakse, mis toimub enne ja pärast konkurssi. Konkursi tingimised peavad olema reguleeritud, et need vastaks hindamisreeglitele ja arvestada tuleb ka standardites esitatud nõuetega.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com