//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

M. Christine Boyer. Not quite architecture : writing around Alison and Peter Smithson. The MIT Press, 2017

Alison (1928-1993) ja Peter Smithson (1923-2003) on Inglise arhitektid, kes on kavandanud ainult mõned hooned, kuid on kirjutanud kogu oma karjääri vältel, käsitledes oma kirjatöödes arhitektuuri, urbanismi ja teemasid, mida nad ise on nimetanud „mitte päris arhitektuuriks“ (not quite architecture) – moekunst, graafiline kommunikatsioon, lastejutud jpm. Abielupaar on jätnud oma jälje arhitektuuriajalukku kui brutalismi eestvedajad.

M. Christine Boyer uurib käesolevas raamatus Smithsonite kirjutisi – raamatuid, artikleid, loenguid, avaldamata käsikirju ja isiklikke kirju. Autor selgitab, et Smithsonite jaoks oli väga oluline arhitekti vastutus kvaliteedi tagamisel. Nende jaoks oli arhitekt nii pärija kui ka edasiandja. Raamatu keskmeks on Smithsonite looming, kuid lisaks pakub teos ka illustreeritud ülevaate Inglise arhitektuurist 1950ndatest 1980ndateni.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tere tulemast!

Blogis tutvustatakse Tallinna Tehnikakõrgkooli raamatukokku saabunud uusi raamatuid.
Vaata meie kodulehte
Jälgi meid Facebookis

In this blog TTK University of Applied Sciences Library introduces incoming new books.
Find more information about library from our website
Follow us on Facebook

Postituste arhiiv

blog.tr.ee
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com