//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Reedik Poopuu. LASN: Eesti Arhitektide Liidu 1. kuraatorinäitus = Union of Estonian Architects. 1st curatorial exhibition. Eesti Arhitektide Liit, 2012

c11fe-lasneestiarhitektideliiduikuraatorinc3a4itusTegemist on Eesti Arhitektide Liidu aastanäituse kataloogiga, mis sisaldab 9 + 1 arvamust, kuidas oleks võimalik muuta Lasnamäe linnaosa senisest inimlikumaks ja mõnusamaks.

9 arvamuse puhul on tegemist arhitektide pakutud lahendustega, 1 jookseb kommentaarina läbi terve raamatu. Arhitektide töövahenditeks on joonised ja maketid, reaalsed käega katsutavad ja nähtavad objektid. Nii väljendavad arhitektid ka tegelikult oma arvamust – toetades oma sõnu päris asjadega.

Raamat pakub piisavalt informatsiooni, et saada lühike ülevaade Eesti arhitektide nooremast ja vanemast põlvkonnast ning Eesti arhitektuuri hetkeseisust.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused