Hoonete ehitus

“Madal- ja liginullenergiahooned : büroohoonete põhilahendused eskiis- ja eelprojektis”, 2013

Käesolev raamat on valminud Tallinna Tehnikaülikooli liginullenergiahoonete uurimisgrupi esimese aasta töö tulemusena. Uurimisgrupi juht, professor Jarek Kurnitski, on Euroopa Kütte-, Ventilatsiooni- ja Õhukonditsioneerimise Assotsiatsioonide Föderatsiooni asepresidendina juhtinud REHVA liginullenergiahooete töörühma, mille eesmärgiks on Euroopa liginullenergiahoonete tehniliste määratluste väljatöötamine.

Euroopa parima oskusteabe ja liginullenergiahoonete kogemuse koondamine käesoleva raamatu kaante vahele annab Eesti kinnisvaraarendajatele ja ehitussektorile ainukordse võimaluse projekteerida ja ehitada tehniliselt kõrgetasemelisi energiatõhusaid hooneid majanduslikult otstarbekal viisil.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv