//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Jose Calavera. Manual for Detailing Reinforced Concrete Structures. Spon Press, 2012

Jose Calavera raamat raudbetoonkonstruktsioonidest põhineb enamjaolt Eurocode 2 (EC2) ja teistel Euroopa standarditel nagu näiteks Eurocode 8 (EC8). Suureformaadilises raamatus on välja toodud 213 konstruktsioonielementi. Iga element on esitatud koos selgituste ja kommentaaridega, mille juurde on lisatud kokkuvõtted Eurocode õigusaktidest ja viiteid standarditele.

Raamat on praktilise suunitlusega ja sobib käsiraamatuks üliõpilastele ja inseneridele, kes soovivad raudbetoonkonstruktsiooni valdkonnas teadmisi omandada. Raamatuga on kaasas ka CD, mis sisaldab AutoCAD-i faile erinevate mudelitega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused