//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Marnie Fogg. Vintage weddings: one hundred years of bridal fashion and style. Lark Crafts, 2011

30823-vintageRaamat “Vintage weddings” viib lugeja visuaalsele teekonnale läbi pruutkleitide ajaloo. Lähemalt vaadeldakse pulmamoe tähtsamaid perioode, erinevaid stiile, revolutsioonilisi disainereid, olulisi tseremooniaid ja kultuurilisi mõjutusi. Raamat on üles ehitatud kronoloogiliselt ning näitab lugejale, kuidas teada, missugune siluett sobib nende kehakujuga kõige paremini, ära tunda luksuslikke kangaid, võrrelda erinevaid stiile ja hankida vajalikke aksessuaare alates kinnastest ja kingadest, lõpetades lillede, looride, ehete ja lauakaunistustega.


Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused