//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Horst Barow. Roads and bridges of the Roman Empire. Edition Axel Menges, 2013

Raamat hõlmab kõiki aspekte teede ja sildade ehitamisest Rooma impeeriumi ajal alates kasutuselevõtust, planeerimisest ja disainist kuni lepingu sõlmimise ning teostamiseni. Tehnilised detailid sisaldavad geodeesiat, materjale, tööriistu ning töövahendeid.

Rooma teedevõrk on välja toodud ladinakeelsete kohanimedega, põhimõtted ja konstruktsioonide tüübid on eraldi lahti seletatud. Teose tuumaks on sillaehitus: projekteerimistingimused, struktuursed süsteemid jm. Raamatul on palju illustratsioone, mis on suures osas värvilised.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused