//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Kersti Karro. Kuidas me tegelikult suhtleme : suhtlemise ja suhete keerukas kunst. Agitaator, 2012

Käesolevas raamatus on teemaks inimkäitumine: kuidas inimesed igapäevaselt suhtlevad, mida väljendatakse oma kõne, liigutuste ja välimusega, millised on erinevused meeste ja naiste vahel ning kuidas toimub nende omavaheline suhtlemine.

Põhjalikumalt tutvustatakse kehakeele saladusi ning antakse teadmisi, kuidas määrata erinevaid isiksusetüüpe kõnemaneeri, hääletooni ja sõnade eelistuse põhjal. Peale kehakeele on oluline osa suhtlemises ka välimusel. Kuigi tihti väidetakse, et välimus pole oluline ja sisemus on see, mis loeb, kujundavad inimesed oma arvamuse sageli esmamulje ja välimuse põhjal.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused