//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Dale Carnegie. Suhtluse teel edukaks. Pilgrim, 2012

Dale Carnegie kõige tuntum raamat on “Kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi”. Ta oli teerajaja alal, mida tänapäeval nimetatakse inimpotentsiaali liikumiseks. Tema õpetused ja kirjutised on aidanud paljudel inimestel üle kogu maailma muutuda enesekindlaks, sõbralikuks ja mõjuvõimsaks. Käesolev raamat ilmus viieosalise sarja teise raamatuna. Sarjas on juba varem ilmunud „Kuidas luua edukaid suhteid“. Kõik raamatud kajastavad enesearengu, suhete ja motivatsiooniga seotud teemasid nii inimestest kui organisatsioonist lähtuvalt. Lugeja saab teada palju uudseid lahendusi ning suuniseid, kuidas muuta oma isiklik elu ja töö edukaks ning nauditavaks.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused