//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Jim Collins. Valik olla suurepärane : määramatus, kaos ja õnn – miks neist hoolimata mõnel kõik õnnestub? Küppar & Ko, 2012

Jim Collins on tuntust kogunud raamatuga “Heast suurepäraseks”. 10 aastat peale bestselleriks saanud teose ilmumist on ta valmis saanud uue raamatuga. Autor uurib, miks mõned firmad on ebakindlates oludes ja isegi kaoses edukad, teised aga mitte.

Rohkem kui kahekümnest teadlasest koosnev rühm uuris firmasid, mis olid silmapaistvalt edukad keskkonnas, kus valitsesid võimsad jõud ja kiired muutused, mida juhid ei suutnud ei ette näha ega ohjeldada. Seejärel võrdlesid uurijad neid hoolikalt valitud võrdlusrühma firmadega, kellel samasuguses äärmuslikus keskkonnas ei õnnestunud silmapaistvat edu saavutada.

Autor näitab kindlatele andmetele tuginedes, et isegi kaootilises ja ebakindlas maailmas on silmapaistvus otsustavuse, mitte pelgalt juhuse küsimus.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused