//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Walter Isaacson. Steve Jobs. Ajakirjade Kirjastus, 2012

Walter Isaacson on kirjutanud kaasakiskuva loo ettevõtja Steve Jobsi käänulisest eluteest; isiksusest suure algustähega, kelle täiuseiha ja tegutsemistung tekitasid pöörde kuues tööstusharus: personaal- ja tahvelarvutite, animatsiooni, muusika, telefonide ning e-kirjastamise vallas. Ehkki  Steve Jobs aitas raamatu koostamisele kaasa, ei taotlenud ta kontrolli kirjapandu üle.

Ta räägib raamatus otsekoheselt nii inimestest, kellega ta koos töötas, kui ka neist, kellega konkureeris. Sõna saavad sõbrad ja kolleegid, kes maalivad ilustamata pildi kirgedest, täiuseihalusest, kinnisideedest, hulljulgusest ning ohjade külge klammerdumisest – kõigest, mis kujundas peategelase tööstiili ja sellest sündinud uuenduslikke tooteid.

Steve Jobsi elulugu põhineb enam kui neljakümnel intervjuul, mis tehti temaga kahe aasta jooksul – lisaks üle saja usutluse pereliikmete, sõprade, vaenlaste, võistlejate ja töökaaslastega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused