//
Loed praegu...
Autotehnika / Automotive Engineering

Lucas Reijnders. Biofuels for road transport: a seed to wheel perspective. Springer, 2009

9dee3-biofuelsRaamat annab ülevaate maantetranspordis kasutatavate „roheliste“ biokütuste ajaloost, hetkeseisust ja tulevikuperspektiividest. Teaviku peatükkides käsitletakse järgmisi punkte: esimese ja teise põlvkonna vedelaid biokütuseid (mida kasutatakse elektrisõidukites), fossiilkütuste asendamist, kasvuhoonegaaside tasakaalustamist, etanooli koormust keskkonnale, rasvhapete estritest koosnevat kütust ehk „biodiislit“. Toiduainetest ning pinnase orgaanilise süsinikust toodetava kütuse kohta on välja toodud hinna, kättesaadavuse ning muud tehnoloogilised näitajad.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused