//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Eric Jeffs. Greener Energy Systems : Energy Production Technologies with Minimum Environmental Impact. CRC Press, 2012

Antud raamatus selgitatakse energia tootmise riske, kirjeldatakse, milliseid mõjutused on tekkinud peale suurõnnetusi. Arutletakse söeküttega elektrijaamade taastuvenergiaga süsteemide asendamise üle. Määratletakse rohelise energia põhielemendid.

Autor on peale 40 aastat tööd jõudnud järeldusele, et tulevikus peaks söel tuginev energiatootmine olema asendatud hüdro-, päikese- ja tuumaenergiaga, mille ülesandeks oleks rahuldada rohkem vajadusi kui ainult elektri tootmine.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused