//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Avi Friedman. Fundamentals of sustainable dwellings. Island Press, 2012

412c4-sustainableKeskkonnasäästlikkus on märksõna, mida kohtame tänapäeval erinevates valdkondades. Ehitus ei ole siinkohal erandiks. See raamat tutvustab uut suunda hoonete ehituses ja annab põhiteadmisi, et luua elamiskõlbulik, keskkonnasäästlik ja tervisele ohutu kodu.

Raamat “Fundamentals of sustainable dwellings” on mõeldud igale professinaalile, kelle ülesandeks on ehitada keskkonnasäästlikke elumaju. Autor annab sisutiheda ülevaate keskkonnasäästliku ehitamise põhimõtetest, samuti uurib olulisi momente ehitamise juures, alustades ehitusplatsi valimisest ja lõpetades jäätmekäitlusega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused