Majandus ja finantsid

Inga Stelmak “Juhi ja ettevõtja raharaamat : ettevõtte finantsidest lihtsalt ja selgelt”, 2013

„Juhi ja ettevõtja raharaamat: ettevõtte finantsidest lihtsalt ja selgelt“ annab ülevaate ettevõtte finantsjuhtimise olemusest ja rollist äri edukas juhtimisel. Lisaks saab informatsiooni ülevaatliku finantssüsteemi ülesehituse võimalustest, finantsanalüüsist, käibekapitali juhtimisest, kuluarvestusest ja hinnakujundusest.

Raamat on kirjutatud lihtsas ja mõistetavas keeles, lugejal ei pea olema eelteadmisi majandus- ega finantsvaldkonnast. Raamat on mõeldud eelkõige ettevõtete omanikele ja juhtidele, aga ka raamatupidajatele, finantsjuhtidele, keskastmejuhtidele ning õppuritele, kes ettevõtte rahaasjade vastu huvi tunnevad.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv