//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Inga Stelmak. Juhi ja ettevõtja raharaamat : ettevõtte finantsidest lihtsalt ja selgelt. Six Apples, 2013

„Juhi ja ettevõtja raharaamat: ettevõtte finantsidest lihtsalt ja selgelt“ annab ülevaate ettevõtte finantsjuhtimise olemusest ja rollist äri edukas juhtimisel. Lisaks saab informatsiooni ülevaatliku finantssüsteemi ülesehituse võimalustest, finantsanalüüsist, käibekapitali juhtimisest, kuluarvestusest ja hinnakujundusest.

Raamat on kirjutatud lihtsas ja mõistetavas keeles, lugejal ei pea olema eelteadmisi majandus- ega finantsvaldkonnast. Raamat on mõeldud eelkõige ettevõtete omanikele ja juhtidele, aga ka raamatupidajatele, finantsjuhtidele, keskastmejuhtidele ning õppuritele, kes ettevõtte rahaasjade vastu huvi tunnevad.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused