//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Hannu Rinne. Vana maja ajastutruu remont. Varrak, 2013

Soomes hinnatud ehitus- ja remonditeemalise saatesarja Perinnemestari stsenarist  pakub raamatus „Vana maja ajastutruu remont“ nõuandeid ja juhtnööre igaühele, kes oma vana maja ise remondib või tellib remondi.Remondietappide kaupa käsitletakse erinevaid ajaloolisi ehitusviise (palk- ja karkassmaja), tarindeid (vundament, seinad, katus, laed, põrandad jne) ja tehnoseadmestikku (vee- ja elektrisüsteemid vanas majas).

Raamatust saab informatsiooni ka sisekujunduse kohta, näiteks kuidas kasutada pingupappi, tapeetida, värvida. Lisaks on antud ülevaade ka muudest viimistlusmeetoditest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused