//
Loed praegu...
Autotehnika / Automotive Engineering

Christopher Hadfield. Automotive Engine Repair and Rebuilding. Classroom Manual, Shop Manual. Delmar Cengage Learning, 2014

Käesoleva õpiku näol on tegemist raamatukomplektiga, mis koosneb kahest osast: “Automotive engine repair and rebuilding. Classroom manual” ja “Automotive engine repair and rebuilding. Shop manual”. Mõlemad osad on mõeldud koos kasutamiseks. Raamatud kuuluvad sarja “Today’s Techinican”, mis annab ülevaate kõikidest autode ja väikeveoautode mehaanilistest ja elektrilistest süsteemidest.Raamatukomplekt valmistab üliõpilasi ette karjääriks autotehnika alal. “Classroom manual” käsitleb automootoreid ja nende remontimist. “Shop manual” annab ülevaate testimistest, tööriistadest ja diagnostilistest protseduuridest, mida autotehnikud auto tehnohoolduse käigus kasutavad. Raamatud sobivad hästi neile, kel on nägemismälu, kuna sisaldavad häid värvilisi jooniseid. Lisaks informatiivsele sisule ja illustratsioonidele on olemas ka töölehed.

Automotive engine repair and rebuilding. Classroom manual
Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Automotive engine repair and rebuilding. Shop manual
Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused