Hoonete ehitus, Keskkonnatehnoloogia

Jorge de Brito “Recycled Aggregate in Concrete : Use of Industrial, Construction and Demolition Waste”, 2013

Betoon on enimlevinud ja inimeste poolt kasutatud materjal alates selle leiutamisest. Raamat hõlmab taaskasutatavate betoonmaterjalide tööstusjääkide taaskasutust.  Käsitletakse järgmisi teemasid: betooni omadused, ehitusmaterjalide jätkusuutlikkus, protseduurid, õhkimine, betooni ringluse agregaadid, tööstuslike jäätmete agregaadid, ehituse ja õhkimise jäätmete agregaadid ja kasutus, jne.

Raamat sobib üliõpilastele, teadlastele ja betooni tehnoloogidele. Kogutud andmed on olulised praktiseerivatele inseneridele, kes seisavad silmitsi probleemidega, mis puudutavad betooni tootmist ja taaskasutust.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv