//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Kasumlik projektijuhtimine : eksimatu juhend projektide eelarves ja graafikus hoidmiseks. Äripäev, 2013

Moodsas majandusruumis on levinud projektipõhised firmad. See on lihtne moodus ka suurte vahemaade tagant koostööd teha. Kuid mitte ainult projektipõhised ärid ei sõltu projektijuhtimise tasemest. Ka kõik muud ettevõtted, tootjad, jaemüüjad, meediaettevõtted, tervishoiuorganisatsioonid, isegi MTÜ-d ja valitsusasutused, peavad pidevalt kohanema ning selleks on vaja oskuslikult projekte luua ja juhtida. Käesolev raamat pakub välja uudse süsteemi, mis aitab jälgida ja kasvatada oma projektide tõhusust, kasumlikkust ning meeskonnatöö kvaliteeti.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused