//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

In Detail : Single Family Houses. Edition Detail, Birkhäuser, 2005

Eramute arhitektuur on lähiaastatel teinud läbi suured muutused. Tõusvad elektri- ja ehitusmaterjalide kulud on toonud päevakorrale sellised teemad nagu multifunktsionaalsus, innovatiivsete materjalide kasutamine ja keskkonnasäästlik ehitamine.

Käesolevas raamatus kirjeldatakse 16 elumaja koos fotode ja joonistega. Majad on jagatud ehitusmaterjali järgi nelja kategooriasse: puit, teras, betoon, ja kivi. Raamat sisaldab ka kolme lühikest esseed (Peremaja: müüt ja tegelikkus; Keskkonna säästlik maja; Väike maja aias). Raamatu lõpus on arhitektide ja autorite CV-d, samuti bibliograafia.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused