//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Steve Senty. Motor Control Fundamentals. Delmar, 2013

„Motor control fundamentals” on lihtsasti loetav ja mõistetav raamat, mis annab teadmisi, kuidas töötada asünkroonmootoritega. Raamatust saab ülevaate, mis on asünkroonmootor, lisaks on peatükid  ühe- ja kolmefaasiliste asünkroonmootorite teooria ja toimimise kohta.

Käsitletakse kõiki  elektrikutele vajalikke teemasid, samuti saab informatsiooni vajalike tööriistade ja varustuse kohta. Iga peatüki lõpus on kokkuvõte ja küsimused. Raamat on varustatud informatiivsete jooniste, diagrammide ja  fotodega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused