//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Sam Kubba. Handbook of Green Building Design and Construction : LEED®, BREEAM®, and Green Globes®. Elsevier Butterworth-Heinemann, 2012

Lihtsas stiilis kirjutatud käsiraamat on koostatud tuginedes üle 35 aasta jooksul terves maailmas varutud kogemustele ning seetõttu pakub olulisi teadmisi kahe suure hoonete hindamissüsteemi LEED ja BREEAM kohta (neid kasutatakse laialdaselt Ameerikas, Euroopas, Aasias ja Lähis-Idas).Raamat sisaldab visandeid, fotosid, reaalseid juhtumiuuringuid ja roheliste ehitusdetailide kirjeldusi. Lisaks on toodud rikkalikult praktilisi juhiseid ja olulisi arusaamu, mis lihtsustavad roheliste ehitiste loomist.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused