//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering, Teadustöö metodoloogia / Research Methodology

Yuniya Kawamura. Doing Research in Fashion and Dress : An Introduction to Qualitative Methods. Berg, 2011

Käesolev raamat on pühendatud kvalitatiivsetele uurimismeetoditele moe valdkonnas. Tutvustatakse moeuuringute ajalugu ja antakse lugejale teadmised kogu uurimusprotsessist.  Ülevaade peamistest metoodilistest lähenemisviisidest õpetab, kuidas teoreetilisi ja praktilisi perspektiive ühendades luua teadust.

Raamatus on läbivalt kasutatud juhtumiuuringuid, et välja tuua põhilised probleemid ja strateegiad erinevate meetodite kasutamisel. See on suurepärane abivahend moevaldkonna üliõpilasele, kellel on vaja teha uurimus- või lõputööd.

 

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused