Moetööstus

Norberto Angeletti, Alberto Oliva “In Vogue : The Illustrated History of the World’s Most Famous Fashion Magazine”, 2012

Käesolev raamat on tõeline maiuspala moegurmaanidele. „In Vogue: the illustrated history of the world’s most famous fashion magazine“ annab ülevaate maailma kuulsaima ja prestiižsema moeajakirja enam kui saja-aastasest ajaloost. Raamatus on toodud suur hulk ajakirjakaasi ja arhiivifotosid vanadest Vogue’i numbritest. Lisaks on kajastatud ka 20. sajandi tuntuimad moekunstnikud, kaanekujundajad ja fotograafid.

Peale põneva fotomaterjali on raamatus ka intervjuud toimetajate ja fotograafidega ning väljavõtted artiklitest, mille autoriteks on mõjuvõimsad inimesed nagu Truman Capote, Richard Burton ja paljud teised.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv