//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Jo Barnfield, Andrew Richards. Pattern Cutting Primer : All You Need to Know About Designing, Adapting and Customising Sewing Patterns. Bloomsbury, 2012

„Pattern cutting primer“ on praktiline raamat, mis annab ülevaate lõigete väljatöötamisest ja juurdelõikusest. Lisaks saab informatsiooni vajalike tööriistade ja vahendite, lõigetel kasutatavate sümbolite, kangaste, lõigete joonistamise tehnikate jpm kohta.

Autorid julgustavad lugejaid ohje enda kätte võtma ja eri stiile kasutades rõivad ise tootma. Raamatus on toodud suunised, kuidas müüa ja turustada oma tooteid. Teos on mõeldud harrastajatele, disaineritele ja tudengitele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused