//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Handbook of Optical Metrology : Principles and Applications. CRC Press, 2009

“Handbook of optical metrology” koosneb kolmest osast. Esimeses osas käsitletakse optiliste elementide ja seadmete põhialuseid, valgusallikaid, objektiive ja prismasid, optoelektroonilisi andureid ning optilisi mehaanilisi elemente. Teises osas antakse ülevaade metroloogia põhimõtetest, interferomeetriast, holograafiast, täppismeetoditest ja Moire’i  metroloogiast. Kolmandas osas vaadeldakse ruumilist mõõtmist, fotogramm-meetriat ja optilise õhukese kilega katteid.

Käsiraamat on mõeldud teadlastele, inseneridele ja optilise metroloogia vallas teadusuuringuid teostavatele tudengitele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused