//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Geraldine Howell. Wartime Fashion : From Haute Couture to Homemade, 1939-1945. Berg, 2012

„Wartime fashion“ annab tõeliselt põneva ja mahuka ülevaate Briti naiste rõivastusest Teise maailmasõja ajal. Kuigi sõja tingimustes muutusid inimeste elud, peegeldas mood sellest hoolimata olulisi visuaalseid narratiive sõltuvalt klassist, soost ja maitsest, mis mõjutasid märkimisväärselt avalikku arusaama võrdsusest, õiglusest ja moraalist.

Raamat selgitab, kuidas ja miks oli rõivastus allutatud ratsioonidele ning positsioneerib sõjaaegse moe suhte mineviku ootuste ja ideedega. Uuritakse sõja mõju rõivastusele ja erinevatest ühiskonnaklassidest pärit naiste väljanägemisele muutuva sotsiaalse ja majandusliku olukorra kontekstis.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused