//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction, Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Jackie Bondanza. How to Design and Build a Green Office Building : A Complete Guide to Making Your New or Existing Building Environmentally Healthy. Atlantic Publishing Group, 2011

Energiakulude tõus on tinginud selle, et aina rohkem ettevõtteid otsivad võimalusi, kuidas muuta oma büroohooned ja kontorid energiasäästlikumaks. Näiteks kulub Ameerikas kontoriarvutite elektri peale umbes üks miljard dollarit aastas.

Sellest raamatust leiabki soovitusi, kuidas kaitsta töötajate tervist, vähendada asutuse ökoloogilist jalajälge, kasutada naturaalset valgustust, valida säästlikumat kütte- ja jahutussüsteemi ning looduslähedasi materjale, vähendada veekulusid jne. Toodud on suur hulk nippe, kuidas innustada oma alluvaid säästlikumale ressursside kasutamisele, vähendada kulusid ja muuta ettevõtet loodussõbralikumaks.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused