Hoonete ehitus, Keskkonnatehnoloogia

Jackie Bondanza “How to Design and Build a Green Office Building : A Complete Guide to Making Your New or Existing Building Environmentally Healthy”, 2011

Energiakulude tõus on tinginud selle, et aina rohkem ettevõtteid otsivad võimalusi, kuidas muuta oma büroohooned ja kontorid energiasäästlikumaks. Näiteks kulub Ameerikas kontoriarvutite elektri peale umbes üks miljard dollarit aastas.

Sellest raamatust leiabki soovitusi, kuidas kaitsta töötajate tervist, vähendada asutuse ökoloogilist jalajälge, kasutada naturaalset valgustust, valida säästlikumat kütte- ja jahutussüsteemi ning looduslähedasi materjale, vähendada veekulusid jne. Toodud on suur hulk nippe, kuidas innustada oma alluvaid säästlikumale ressursside kasutamisele, vähendada kulusid ja muuta ettevõtet loodussõbralikumaks.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv