//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Lela Nargi. Maailma rahvaste kudumiskunst : väärikad traditsioonid ja kirev tänapäev. TEA, 2012

„Maailma rahvaste kudumiskunst” on täis põnevaid fakte kudumise traditsioonidest ja ajaloost ning nende mõjudest tänapäeval. Lugeja saab jälgida kudumise levikut islamimaadest Euroopasse ja edasi tervesse maailma.

Raamatust leiab peale faktide ja ajaloos oluliste kudujate infot ka praegu tuntud meistrite kohta. Lisaks on toodud ajaloolisi mustreid, mis köidavad meeli ka tänapäeval. Enam kui 250 fotot toovad lugejateni kudumiskunsti paremiku kogu maailmast. Eestlasi peaks rõõmustama asjaolu, et raamatus on toodud hulganisti viiteid meie oma väärtuslikule kudumiskunstile ja traditsioonidele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused