//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

The Textile Reader. Berg Publishers, 2012

„The textile reader“ tutvustab tudengitele tekstiiliala teoreetilisi käsitlusi nii kriitilisest kui ka loomingulisest perspektiivist. Käsitletud on erinevad žanrid, nagu blogid, ilukirjandus, kunstnike avaldused, arvustused. Raamat on jaotatud teemade kaupa osadeks: puudutus, mälu, struktuur, poliitika, tootmine, kasutamine. Igas peatükis on toodud antud teemat käsitlevad uurimused. Peatükkide pealkirjad on pigem üldsõnalised, uurimused nende all aga konkreetsed ja erialased, olles nii filosoofilised, ühiskonnakriitilised ja ka praktilised. Iga peatüki lõpus on toodud ka täiendav kirjandus.

Teos on kasulik lugemine tekstiiliala üliõpilastele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused