Hoonete ehitus, Teedeehitus

Mohiuddin A. Khan “Bridge and Highway Structure Rehabilitation and Repair”, 2010

Käesolevas raamatus esitletakse kaasaegseid sildade ja maanteede ennistamise ja remontimise meetodeid. 

Antakse ülevaade kaasaegsetest tehnikatest, remondi ja hoolduse meetoditest, tarkvarast, materjalidest. Keskendudes nii traditsioonilistele kui mitte nii tavalistele projekteerimise teemadele, selgitatakse hiljutisemaid AASHTO sildade disainikoode ja arutletakse uute analüütiliste ja disaini metodoloogiate üle, nt koormuse ja vastupidavuse faktori disaini rakendamine (inglise keeles load and resistance factor design ehk LRFD)

Toodud on rikkalikult ülevaatlikke selgitusi, lahendatud näiteid ja juhtumiuuringuid.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv