Autotehnika

Lloyd Dingle “Aircraft Engineering Principles”, 2013

Käesolev raamat annab põhiteadmisi lennukiehitusega seotud tehnikutele,  mehaanikutele ja inseneridele. Käsitletakse matemaatikat, füüsikat, elektroonikat, elektritehnika aluseid ja aerodünaamikat, et aidata mõista kaasaegsetes lennukites kasutatava keerulise tehnoloogia funktsioone ja toimimist.

Lennukite hooldustehnikutele litsentsi andmine on paika pandud rahvusvaheliste standarditega. Raamat vastab ECAR 66 (endine JAR-66) kvalifikatsioonile.

„Aircraft engineering principles“ on  kasulik lugemismaterjal kõigile, kes teevad karjääri lennunduses. Raamat sobib nii iseseisvaks kui juhendajaga õppimiseks. Toodud on küsimused ja harjutused, et õppimine oleks efektiivsem.

Täiendavad allikad ja interaktiivseid materjalid on kättesaadavad veebilehel http://www.key2study.com/66web/

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv