//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Phil Bradley. Expert Internet Searching. Facet Publishing, 2013

„Expert internet searching“ peaks olema iga internetikasutaja parim sõber. Raamatus antakse põhjalik ülevaade erinevatest otsingumootoritest: vabasõna- , uudiste-, inimeste- ning registrite ja kategooriate põhised, visuaalsed, multimeedia, akadeemilised, sotsiaalmeedia ja metaandmete otsingumootorid.

Peale sisulise ülevaate andmist tutvustatakse ka konkreetseid otsingumootoreid, nt Google, Bing, Yahoo, Ask Jeeves, Google +, Facebook, Wikipedia jpm. Lisaks jagatakse näpunäiteid, kuidas otsida – käsitletakse erinevaid strateegiaid ja töövahendeid. Samuti antakse ülevaade tulevikuotsingutest, mis selles vallas ees ootamas on.

Raamat on kasulik lugemismaterjal kõigile, kel on vaja internetist materjali otsida, nii kooli- ja tööalaselt kui ka isiklikuks tarbeks.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused