//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Social enterprise: accountability and evaluation around the world. Routledge, 2014

b17b5-socialenterpriseSotsiaalne ettevõte on viimaste aastate jooksul palju arutatud termin. See tähendab äriettevõtteid, mis tegutsevad sotsiaalsete eesmärkide täitmise nimel (nt töökohtade loomine, koolitus, teenuste pakkumine).

Käesolev raamat tutvustab ja selgitab sotsiaalse ettevõttega seotud terminoloogiat. Antakse ülevaade uurimusprojektidest, kus tutvustatakse hindamismeetodeid, -vahendeid ja –tehnoloogiaid. Raamatus arutletakse, missugused võimalikud kahjud võivad tuleneda sotsiaalse ettevõtte tegevustest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused