//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Michael A. Ritter. Timber Bridges : Design, Construction, Inspection, and Maintenance. Part 1-2. University Press of the Pacific, 2005

„Timber bridges: design, construction, inspection, and maintenance“ on mahukas kaheköiteline raamat puitsildade ehitamisest.

Esimeses osas on väga põhjalikult kirjeldatud puitu kui sillaehitusmaterjali, erinevaid puitsildade tüüpe, puidu omadusi, struktuurseid puidutooteid, puitsildade säilitamist ja kaitset, põhilisi puitkonstruktsioone sildade tarbeks, puitsildade koormusi ja jõude ning ka pealisehitusi.

Teises osas on kirjeldatud pikisuunalisi pealisehitusi, puitsildadele sobilikke raudteesüsteeme, kattepindu, sillaosade väljavahetamist ja hooldamist ning ka silla hooldusuuringuid (kõdu ja muud kahjustused).

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused