//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Jonah Berger. Läbilöök : kuidas saavutada edu? Tänapäev, 2013

Miks ühed ideed, tooted ja käitumisviisid saavutavad edu, samas teised ebaõnnestuvad? Raamatu “Läbilöök: kuidas saavutada edu?” autori pakutud eduretsepti sisuks on kuus võtmetähtsusega, kuid üsna lihtsat sammu, mille järgimine tagabki edu.

Käesolev raamat aitab mõista, kuidas oma tooteid ja ideid külgetõmbavamaks muuta. Teos pakub selleks raamistiku ja kogumi spetsiifilisi teostatavaid viise, mis aitavad informatsioonil levida – viise, kuidas luua lugusid, sõnumeid, reklaamikuulutusi ja informatsiooni sel moel, et inimestel tekiks soov neid teistega jagada. Raamat esindab teaduse viimast sõna suusõnalise ja sotsiaalse transmissiooni kohta.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused