Transport ja logistika

“Shipping and Ports in the Twenty-First Century : Globalisation, Technological Change and the Environment”, 2004

Laevandus ja sadamate süsteemid on elutähtsad erinevatele ühiskondadele ja elustiilidele üle kogu maailma. 20. sajandi lõpul on nende süsteemide elujõulisust mõjutanud majanduskriis. Käesolev raamat uurib, kui palju kriisist tulenevaid ebamäärasusi on lahendatud ning kuidas süsteeme on kohandatud, et vastata uue aastatuhande väljakutsetele. Keskendutakse peamiselt kolmele omavahel tihedalt seotud teemale: globaliseerumine, tehnoloogilised arengud ja keskkond.

Raamatus käsitletakse teemasid nagu arenevate majanduste integreerimine, eriti Hiina; kruiisiturism ja globaalne integratsioon; sadamate ja laevanduse arendamise uued väljavaated; kiirpraami- ja rannalähedaste naftatööstuste tehnoloogilised mõjutajad; keskkonnareostuse probleemid, mis tulenevad laevatamisest.

Raamat on kasulik lugemismaterjal neile, kes töötavad transpordi valdkonnas, on seotud majanduse, äri ja laevandusega.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv