//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Sibylle Kramer. Colleges and universities: educational spaces. Braun, 2010

BIG_199_pic_Colleges_Universities„Colleges & universities“ on raamat, mis esitab väljakutse nüüdisaja arhitektuurile. Arvestatakse nõuetega tänapäeva ülikoolides, kus õppe- ja teadustöö kõrval on oluline ka üliõpilase vaba aeg.

Raamatus on ligikaudu 70 projekti, mis põhinevad erinevatel ülikoolihoonetel üle kogu maailma (nt Leipzig University, Newcastle College, Arizona State University, Indian Institute of Management, University of Cambridge, UEL Cass School of Archtecture jpt). Tekstiline osa raamatus on lühike ja kokkuvõtlik. Lisatud on palju pildimaterjali, jooniseid ja fakte projektide kohta (aadress, tellija, valmimisaasta, pinna suurus).

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused