//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Kaamos: Eesti mood täna = Fashion now: Estonia. Stiilikanal, 2013

88b3d-kaamosRaamatus on esindatud ligikaudu 70 tänapäeval tegutseva Eesti disaineri looming. Käsitletakse järgmisi valdkondi: mood, ehted, tekstiil, kindad, aksessuaarid, kingad, kotid. Raamatus on kajastatud mitmeid tuntud disainereid, nagu Aldo Järvsoo, Katrin Kuldma, Karolin Kuusik, Liisi Eesmaa, Marin Sild, Tiina Talumees, Taavi Turk, Kirill Safonov, Kaia Saarna, Tanel Veernem Kärt Põldmann, Xenia Joost, Kadri Kuus, Sille Sikmann jt. Fotolavastustega rikkalikult illustreeritud raamatu lõpus on toodud disainerite kontaktandmed, tegevusvaldkonnad, esitlused ja võidetud auhinnad.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused