//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Leil Lowndes. Kuidas rääkida ükskõik kellega : 92 väikest nippi edukaks suhtlemiseks. Ersen, 2013

Kas olete kunagi imetlenud neid edukaid inimesi, kel paistab kõik olemas olevat? Nad lobisevad enesekindlalt pidudel, kõnelevad sõnaosavalt koosolekutel ning neil on parimad töökohad, mõnusamaid peod ja huvitavaimad sõbrad. Kuid nad pole tingimata teist nutikamad või isegi nägusamad. Kõik taandub nende oskuslikumale suhtlemisele teistega.

Raamatus toodud 92 hõlpsa ja tõhusa võttega avastate, kuidas saada meisterlikuks suhtlejaks elus, armastuses ja äris.Raamatus „Kuidas rääkida ükskõik kellega“ ühendab autor talle omase teravmeelsusega värsked teadusuuringud südamlike tähelepanekutega inimlike nõrkuste kohta ja näitab teile, kuidas:

  • ruumi meeldejäävalt siseneda ja tutvuda nende inimestega, kellega soovite;
  • kasutada kehakeelt erineva suurusega kuulajaskonna tähelepanu köitmiseks;
  • kõlada igas seltskonnas omainimesena, olenemata sellest, kui vähe teil ühist on;
  • peol menukas olla nagu poliitik koosolekuruumis;
  • alati paista enesekindla, usutava ja karismaatilisena olenemata sellest, kus viibite.

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused