//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Transitions and Transformations in Learning and Education. Springer, 2012.

Tänapäeva ühiskonna muutumise kiirus on haridusasutustele suureks väljakutseks. Käesolev raamat uurib, kuidas toime tulla muutustega haridusmaastikul, keskendudes mõistetele „üleminek“ ja „muundumine“. Kuidas valmistada ette tudengeid ja töötajaid adekvaatselt toime tulema muutuste ja üleminekutega töö- ja isiklikus elus?

Esimene raamatu kolmest osast käsitleb ülemineku ja muundumise protsesside ning inimarengu kontseptuaalseid ja teoreetilisi aspekte. Teine osa tutvustab empiirilisi uurimusi, mis näitavad hariduslike üleminekute erinevaid perspektiive, esimestest kooliaastatest elukestva õppeni. Kolmas osa keskendub õppimise ja pedagoogika teemadele ning väidab, et õpetamise praktikad peaksid arenema koos muutuva maailmaga.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused