//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Ken Wilber. Kõiksuse lühilugu. Eesti Transpersonaalne Assotsiatsioon, 2013

Ken Wilber  kirjeldab vaimukalt inimvaimu arengulugu Suurest Paugust kuni postmodernistliku olevikuni. Autor paneb ühte patta Freudi ja Buddha, lepitades Lääne uuriva analüütilise vaimu Ida kontemplatiivsusega. Tema raamatus leiavad originaalset käsitlemist tänapäeval ehk kõige enam erimeelsusi tekitavad valdkonnad nagu kosmoloogia, keskkonna ja evolutsiooni eetika, rahvuste erinevus ja kultuuride paljusus ning sugudevaheline võitlus. Ta tutvustab kosmose nelja nurka, mis peegelduvad tema koostatud integraalsel mudelil.

Wilberi raamat on oma ajast ees. Sellest leiab ka praktilisi nõuandeid oma mõtteviisi ning igapäevaelu muutmiseks. Raamat on tänuväärt katse luua veidi korda ja selgust meie heitlikus ajastus, mis on täis konflikte ja vastuolusid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused