Moetööstus

Laurie van Jonsson “How to Become a Lingerie Designer”, 2012

Raamat „How to become a lingerie designer“ on mõeldud kõigile, kes soovivad ise naiste aluspesu disainida. Antakse põhjalik ülevaade kõigest, mida on vaja teada pesu disainimisega seonduvalt, alates naistepesu ajaloost lõpetades valmis toote esitlemisega.

Raamat on jaotatud peatükkidesse, mis käsitlevad  naistepesu ajalugu, inspiratsiooni kogumise allikaid, turuanalüüsi, moejooniste ja lõigete tegemist, mõõtude väljatöötamist, kuluarvestust, tootmist, pildistamist, just sinu brändile omase märgise kujundamist, kodulehe loomist, tulevaste ostjatega kontakti loomist, pressiteate kirjutamist ja  tooteesitlusi. Lisaks on raamatus toodud intervjuud tuntud pesudisaineritega ja kasulikke veebilehti.

Veebilehelt http://howtobecomealingeriedesigner.com/ leiab autori blogi, varasemad tööd, korduvad küsimused ja palju muud.

Lisaks raamatus olevale infole on vaja vaid veidi fantaasiat, et luua midagi täiesti uut ja oma.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv