//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Sherry Seethaler. Kas sina tead?: 162 selgitust lahedatele leiutistele, toredatele toodetele ja meditsiinilistele mõistatustele. Äripäev, 2013

ef79a-kassinateadSherry Seethaler on teaduskirjanik ja õppejõud California San Diego ülikoolis ning teeb koostööd teadlastega, et tuua nende avastused laia lugejaskonna ette. Tal on iganädalane veerg ajalehes San Diego Union-Tribune, kus ta vastab lugejate küsimustele pea kõigil mõeldavatel loodusteaduslikel teemadel.Käesolev valikkogu sisaldab, nagu pealkirigi mõista annab, 162 selgitust lahedatele leiutistele, toredatele toodetele ja meditsiinilistele mõistatustele. Raamat on jaotatud kaheksasse peatükki, milles on küsimusi ja vastuseid inimese bioloogia teemadel, lisaks sellele on veel fakte keemiast ja füüsikast. Küsimused on tervikud, kuid jaotatud vastavalt teemavaldkonnale.

Peatükid on järgmised:

  • Leidlikud leiutised
  • Keemilised keedused
  • Kehaosad
  • Keha talitlus
  • Pahad patogeenid
  • Valitud vaevused
  • Imeliselt inimlik
  • Tõsimeelselt tervisest

Vaata, kas raamatut saab laenutada  

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused