//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Karolyn Kiisel. Draping : The Complete Course. Laurence King Publishing, 2013

Mõnus maiuspala moekunstnikele! Raamat „Draping: the complete course“ annab väga põhjaliku ülevaate drapeerimisest ehk siis musliiniga mannekeenile loodavast moekunstist.  Raamatust leiad värviliste fotode ja joonistega illustreeritud juhised, kuidas samm-sammult kavandada ja luua klassikalises stiilis rõivaid. Õpetuste seast leiad ka juhiseid, kuidas kasutada abielemente nagu õlapolstrid ja alusseelikud.

Õppimise teeb eriti mugavaks asjaolu, et raamatuga kaasneb DVD, kus autor näitab kolmekümne kahes videojuhendis ise kõik asjad ette.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused