//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Pat Parish. Pattern Cutting : The Architecture of Fashion. AVA Publishing, 2013

„Pattern cutting: the architecture of fashion“ on väga kasulik lugemine moekunsti ja tekstiili eriala üliõpilastele. Lõiked on rõivaste loomisel väga oluline osa ning tihti kollektsiooni edu võti. Seepärast on oluline mõista kõiki aspekte, mis on seotud lõigete tegemisega.

Raamat annab teadmised lõigetest, kuidas neid joonistada ja luua. Antakse ülevaade erinevatest siluettidest, rõivastest ja rõiva osadest. Teos sisaldab hulganisti informatiivseid jooniseid ja samm-sammulisi juhendeid. Lisaks on toodud juhtumiuuringud, mis näitavad, missugune on lõigete loomise,  juurdelõikuse ja rõiva konstrueerimise protsess, et luua uusi ja põnevaid tulemusi.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused