Kinnisvara korrashoid

Tõnu Toompark “Nõuanded koduostjale : praktilised nõuanded, kuidas leida unistuste kodu”, 2014

Käsiraamat annab nõu kodu ostmise esimestest sammudest ehk ostuotsuse planeerimisest kuni finantseerimise ja tehingu vormistamiseni. Antakse soovitusi, millised mõtteid kodu ostmise juures mõlgutada ja millele rohkem tähelepanu pöörata. Detailselt on käsitletud kodu ostmise esmaseid kaalutlusi, põhjalikult on lahatud koduostu finantseerimist, kõrvale ei ole jäänud tehingu vormistamise ja lepingute sõlmimisega seonduv. Koduost on üks inimese suurim ost elu jooksul, mis väga sageli ületab inimese aastasissetulekut lausa kordades. Erilist tähelepanu ongi pööratud just ostutehingu finantseerimisele, sest just rahastamine paneb sageli paika võimaliku ostetava kodu suuruse, asukoha ja kvaliteedi. Esmakordse koduostja kõrval leiavad käsiraamatust kindlasti mõtisklemist väärivat nii kogemustega koduostjad kui ka kinnisvaramaaklerid, kel on võimalus saada täiendavaid mõttekäike kodu soetamise erinevatest vaatenurkadest.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv